Programma

De Indiestadpas

Houd je van indie-, alternatieve- of (post)punkmuziek en wil je op een laagdrempelige manier nieuwe muziek leren ontdekken? Indiestad is Paradiso's indieplatform; een blog, nieuwsbrief en online kanaal waar concerttips, interviews, reviews en artikelen gedeeld worden. Door de jaren heen is Indiestad uitgegroeid tot een bloeiende community van indie-enthousiastelingen in de hoofdstad. 

Met de Indiestadpas kun je een kalenderjaar aan geselecteerde alternatieve concerten in Amsterdam bijwonen, voor maar 40 euro. In het verleden kon je concerten van King Gizzard and The Lizard Wizard, Parquet Courts, Kurt Vile & The Violators, St. Vincent, Amyl & The Sniffers, The Growlers, maar ook festivals als London Calling en Indiestad Fest bezoeken. Blijf via deze website en onze nieuwsbrief op de hoogte en gebruik de pas om verschillende concerten op diverse locaties in Amsterdam te bezoeken.

Concerten voor je pas

Met de Indiestadpas kun je gratis naar de Indiestadpasconcerten. Je moet je aanmelden voor de concerten en bij de ingang van de zaal je Indiestadpas laten scannen. Bij deze concerten heb je geen lidmaatschap van Paradiso nodig.

Dit zijn de ambassadeurs

We stellen nu de ambassadeurs van deze community aan jullie voor. Het zijn muzikanten, fervente muziekliefhebbers of professionals, die enthousiast zijn over muziek. Geregeld zullen deze smaakmakers 5 van hun favoriete nummers van dit moment met je delen. Paradiso zal de groep ambassadeurs op gezette tijden met nieuw bloed vanuit de community injecteren.

André Wit

André Wit is Music Director bij radiostation IndieXL en sinds jaar en dag de hoofdsamensteller van de Indiehitlijst: de Free40. André is geregeld te vinden in het clubcircuit, waardoor hij veel bands hoort en geregeld nieuw talent ontdekt.

Roemer Vermeulen

Muziekprogrammeur bij bandavond/festival: Unknown Pleasures, Post-Punk liefhebber, drummer & barista.

Bob Kemper

De helft van DJ-duo Volcano Boys, helemaal wild van garage, rock 'n roll, metal en de verborgen parels uit het Nederlandse muzieklandschap. Het kan niet nieuw of oud genoeg zijn.

Contact

Heb je vragen of suggesties? Stuur dan een mailtje naar [email protected]. We zullen je zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

FAQ