De Indiestadpas

Houd je van indie, alternatieve of post(punk) muziek en wil je op een laagdrempelige manier nieuwe muziek leren ontdekken? Indiestad is Paradiso's indieplatform; een blog, nieuwsbrief en online kanaal waar concerttips, interviews, reviews en artikelen gedeeld worden. Door de jaren heen is Indiestad uitgegroeid tot een bloeiende community van indie-enthousiastelingen in de hoofdstad. Met de Indiestadpas kun je minstens 53 acts bijwonen per kalenderjaar, voor maar 35 euro. In het verleden kon je concerten van King Gizzard and The Lizard Wizard, Parquet Courts, Kurt Vile & The Violators, St. Vincent, Amyl & The Sniffers, The Growlers, maar ook festivals als London Calling en Indiestad Fest. Blijf via deze website en onze nieuwsbrief op de hoogte en gebruik de pas om verschillende concerten op diverse locaties in Amsterdam te bezoeken.

Concerten voor je pas

Met de Indiestadpas kun je gratis naar de Indiestadpasconcerten. Je moet je aanmelden voor de concerten en bij het concert je Indiestadpas laten zien. Je hebt geen lidmaatschap van Paradiso nodig bij deze concerten.

Dit zijn de ambassadeurs

We stellen nu de ambassadeurs van deze community aan jullie voor. Het zijn allemaal muzikanten of professionals, die enthousiast zijn over muziek. Geregeld zullen deze smaakmakers 5 van hun favoriete nummers van dit moment met je delen. Paradiso zal de groep ambassadeurs op gezette tijden met nieuw bloed vanuit de community injecteren.

André Wit

André Wit is Music Director bij radiostation IndieXL en sinds jaar en dag de hoofdsamensteller van de Indiehitlijst: de Free40. André is geregeld te vinden in het clubcircuit, waardoor hij veel bands hoort en geregeld nieuw talent ontdekt.

Roemer Vermeulen

Muziekprogrammeur bij bandavond/festival: Unknown Pleasures, Post-Punk liefhebber, drummer & barista.

Bob Kemper

De helft van DJ-duo Volcano Boys, helemaal wild van garage, rock 'n roll, metal en de verborgen parels uit het Nederlandse muzieklandschap. Het kan niet nieuw of oud genoeg zijn.

Contact

Heb je vragen of suggesties? Stuur dan een mailtje naar [email protected]. We zullen je zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

FAQ