Programma
Babe Rainbow Aug 2023 Promo 1 by Jordan Mallane

Babe Rainbow

Thursday 30 May

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 21,00

Voor leden

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Of je nu op zoek bent naar de perfecte soundtrack voor een zonnige dag, of verlangt naar een betoverende begeleiding voor je nachtelijke roadtrip, Babe Rainbow verzekert je van een zorgeloze reis met hun funky surfliedjes. De band combineert moderne psychedelische rock met vintage klanken en maakt daar zonovergoten popnummers van. De band werd opgericht in 2014 in het Australische surfdorpje Byron Bay. Helemaal in lijn met de sfeer van hun muziek kruisten de paden van de drie kernbandleden elkaar tijdens een surfsessie. Angus Dowling, Jack Crowther en Elliot O'Reilly waren nog maar net opgedroogd toen ze het begin van Babe Rainbow vormden. Maar de relaxte aard van hun geluid verloochent hun werkethiek, want de surfrockers uit Australië brachten in drie jaar tijd evenzoveel albums uit, met nog twee EP's die volgden in 2023. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Babe Rainbow
Babe Rainbow - WILD ONES (feat. Alex Knost)

Babe Rainbow - WILD ONES (feat. Alex Knost)

Babe Rainbow - WILD ONES (feat. Alex Knost)

Babe Rainbow op Spotify

Gratis met de Indiestadpas 2024

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024. De Indiestadpas 2024 is vanaf nu verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden kan via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Meld je aan voor dit concert
Gratis met de Indiestadpas 2023

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma