Programma
Credit Mahaneela Choudhury Reid1 mb

Sans Soucis - Best Class Tour

Sans Soucis - Best Class Tour

Friday 15 November

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Inclusief daglidmaatschap

Giulia Grispino, beter bekend als Sans Soucis, maakt muziek die de ziel verfrist. Diens muziek is een radicale daad van herclaiming, vrij van genrebeperkingen en met invloeden van diverse artiesten zoals Little Dragon, Solange Knowles, Joni Mitchell en Rihanna.

Giulia groeide op met een klassieke zangopleiding, maar ontwikkelde een eigen hedendaagse sound, vooral geïnspireerd door r&b. Naar Londen verhuizen was een uitdaging, maar gaf Giulia de kans om zich te verdiepen in muziek en zichzelf te ontdekken. Dit resulteerde in twee EP's en diverse muziekprijzen.

Het debuutalbum van Sans Soucis, ‘Circumnavigating Georgia’, is een conceptalbum dat het volwassen worden van Giulia verkent. Het album is geïnspireerd door persoonlijke ervaringen, fantasieën, zelfontdekking, familiegeschiedenissen en groei. Het bevat een mix van muzikale stijlen en diepgaande teksten die persoonlijke thema's behandelen zoals seksualiteit, seksuele bevrijding, raciale identiteit, trauma en zelfacceptatie.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Sans Soucis
Sans Soucis

Sans Soucis

Lost When I'm Around You

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma