Programma
Ns 1

New Style 10-jarig jubileum

New Style 10-jarig jubileum

Saturday 8 June 2024

Saturday 8 June 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:30, Hoofdprogramma: 19:30

Stap binnen in de muzikale wereld van New Style, een band afkomstig uit Osembo Para, Suriname. Ter ere van hun tienjarig jubileum geeft New Style op 8 juni een feest in Paradiso. Bereid je voor op een avond vol muzikale verrassingen en gastartiesten die een onvergetelijke show zullen neerzetten. Dit wordt een avond die je nog lang zal bijblijven.

New Style staat bekend om hun unieke muzikale mix van Kawina Kaskawi, urban house, afro pop, bachata en salsa. Sinds de oprichting in 2014 bestaat de band uit zeventien getalenteerde leden die elk hun eigen stempel drukken op deze ‘’New Style’’.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door Gowtu: Gowtu zet zich in om de Surinaamse cultuur, evenementen en muziek zichtbaar te maken in de Nederlandse evenementen- en muziekindustrie. We kijken ernaar uit om samen met jou deze mijlpaal te vieren en een onvergetelijke avond te creëren die de grenzen van muzikaliteit en vermaak overstijgt.

Line-up

Grote Zaal

  • New Style Music
New Style

New Style

Chille

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma