Programma
Griff

Griff

dinsdag 19 november

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Wachtlijst

Ticket € 28,20

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitverkocht. Meld je aan voor de wachtlijst. Je kunt hier ook je gekochte ticket verkopen aan iemand op de wachtlijst. Meer info.
Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

  • Beperkt aantal tickets per persoon

Griff is een veelzijdig, onbevreesd talent uit Engeland en wordt geprezen als de nieuwe koningin van de Britse popmuziek. Met haar allesomvattende benadering op de productie van haar muziek, de kleding die ze draagt en haar kenmerkende kapsel, schreef ze haar debuutalbum over de tumultueuze periode van jongvolwassenheid die haar vormde tot een bron van kracht. De nieuwste single "Miss Me Too" is een euforische, existentiële knaller over de weinig besproken ironie van het verliezen van zelfvertrouwen terwijl je verondersteld wordt ouder en wijzer te worden. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Griff
Griff

Griff

Miss Me Too (Official Video)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma