De Indiestadpas

Houd je van indie, alternatieve of post(punk) muziek en wil je op een laagdrempelige manier nieuwe muziek leren ontdekken? Indiestad is Paradiso's indieplatform; een blog, nieuwsbrief en online kanaal waar concerttips, interviews, reviews en artikelen gedeeld worden. Door de jaren heen is Indiestad uitgegroeid tot een bloeiende community van indie-enthousiastelingen in de hoofdstad. Met de Indiestadpas kun je minstens 53 acts bijwonen per kalenderjaar, voor maar 35 euro. In het verleden kon je concerten van King Gizzard and The Lizard Wizard, Parquet Courts, Kurt Vile & The Violators, St. Vincent, Amyl & The Sniffers, The Growlers, maar ook festivals als London Calling en Indiestad Fest. Blijf via deze website en onze nieuwsbrief op de hoogte en gebruik de pas om verschillende concerten op diverse locaties in Amsterdam te bezoeken.

Ambassadors

André Wit

André Wit is Music Director bij radiostation IndieXL en sinds jaar en dag de hoofdsamensteller van de Indiehitlijst: de Free40. André is geregeld te vinden in het clubcircuit, waardoor hij veel bands hoort en geregeld nieuw talent ontdekt.

Roemer Vermeulen

Muziekprogrammeur bij bandavond/festival: Unknown Pleasures, Post-Punk liefhebber, drummer & barista.

Bob Kemper

De helft van DJ-duo Volcano Boys, helemaal wild van garage, rock 'n roll, metal en de verborgen parels uit het Nederlandse muzieklandschap. Het kan niet nieuw of oud genoeg zijn.

Contact

FAQ