Programma
Petite League whitebackground

Petite League

zondag 2 juni

In Toekomstmuziek

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

Inclusief daglidmaatschap

Samenwonen in het beroemde New Yorkse Syracuse Scarier Dome, waar de bandleden van Petite League optredens voor rondtoerende bands organiseerden, live videosessies opnamen, en leerden om zelf platen uit te brengen, was de eerste stap voor de oprichting van de band. In 2016 verhuisde de band naar Queens en werden andere ex-Scarier-Dome-bewoners voor hulp ingeroepen als onderdeel van de liveband, en zo werd Petite League al gauw een gevestigde naam in de New Yorkse indierockscene. Trouw aan hun DIY-mentaliteit, resulteert het geluid van Petite League tot een mix van zonovergoten indierock en lo-fi power pop. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Externe locatie

  • Petite League
PANTONE KARAOKE

PANTONE KARAOKE

PETITE LEAGUE

Petite League op Spotify

Gratis met Indiestadpas 2024

Het concert van Petite League is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024. De Indiestadpas 2024 is verkrijgbaar via de website van Indiestad. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. 

Meld je hier aan voor dit concert
Gratis met de Indiestadpas 2023

Route naar Toekomstmuziek

Creatieve broedplaats in de Amsterdamse Houthavens. Het adres is Danzigerbocht 29, de locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. We raden het af om met de auto te komen vanwege de hoge parkeertarieven.

Paradiso Programme

Programma