Programma

Algemene voorwaarden Indiestadpas

Lees hier de algemene voorwaarden voor de Indiestadpas. De pas is één kalenderjaar geldig, van 1 januari t/m 31 december.

De Indiestadpas

De Indiestadpas heeft een unieke barcode, is persoonsgebonden, gekoppeld aan jouw e-mailadres en niet overdraagbaar. De Indiestadpas is een initiatief van Paradiso. Een Indiestadpas 2024 kost éénmalig €40 voor een jaar en is geldig van januari t/m december 2024.

Toegang

Je Indiestadpas is alleen geldig in combinatie met jouw aanmelding via de concertpagina op de website. Je kunt je aanmelden met je e-mail adres, naam en barcode. Aan de deur wordt je pas gescand, op dezelfde wijze als dat anders zou gaan met een regulier ticket. Aparte tickets per concert heb je dus niet nodig, enkel de Indiestadpas laten scannen is voldoende.

Als er een limiet is van een aantal plaatsen voor Indiestadpashouders, dan wordt dit bij de aankondiging al bekend gemaakt. Daarvoor geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Bijvoorbeeld: Voor King Gizzard & the Lizard Wizard in de Oedipus Brouwerij zijn 100 plekken gereserveerd voor de Indiestadpas. De eerste 100 aanmeldingen van mensen met een Indiestadpas mogen naar binnen.

Je kunt je alleen via de link op de programmapagina aanmelden voor de concerten, door op de aanmeldlink te klikken en het formulier in te vullen. Niet via het Facebook event, niet via de mail en niet via de telefoon. Het overzicht van de concerten is te vinden op www.indiestad.nl en je ontvangt ongeveer wekelijks updates via de e-mailnieuwsbrief of onze social media.

Bij toegang van een evenement behoudt het Paradisopersoneel te allen tijde het recht om vertoon van je identiteitsbewijs te vragen. Als je je Indiestadpas niet bij je hebt of je hebt je niet aangemeld via de website, dan heb je geen recht op gratis toegang.

Retourneren niet mogelijk

Het is niet mogelijk om de Indiestadpas te retourneren.

Verlies, beschadiging of diefstal

Als je je Indiestadpas bent verloren, hebt beschadigd of als je pas is gestolen, ben je genoodzaakt een nieuwe pas aan te schaffen. Je moet het account waarmee je je hebt ingeschreven aanpassen, dat kan via indiestad.nl/activeren.Paradiso stort geen geld terug voor de periode dat je de Indiestadpas niet gebruikt door verlies, beschadiging of diefstal.

Paradiso heeft het recht een Indiestadpas in te nemen indien de pashouder:

  • Onjuiste gegevens heeft verschaft aan Paradiso;
  • Fraude heeft gepleegd in het gebruik van de Indiestadpas;
  • Zich niet houdt aan de bezoekersvoorwaarden van de bezochte locatie

​Wijzigen persoonsgegevens

Wijzigingen zoals je een ander e-mailadres dien je z.s.m. zelf aan te passen in je account. Dit is je eigen verantwoordelijkheid.

​Privacy Beleid

Paradiso gebruikt jouw persoonlijke informatie (bij online koop verkregen via Paylogic) alleen om je op de hoogte te houden over de mogelijkheden rond de Indiestadpas. We delen je gegevens met niemand.

Contact

Als je problemen of vragen hebt, kun je mailen naar [email protected]

Ons adres is:
Paradiso t.a.v. Indiestadpas
Weteringschans 6-8
1017 SG Amsterdam
020-6264521