Programma
VOIID 2 Watering Dead Flowers Cred Seamus Platt

VOIID

Wednesday 22 May

In Toekomstmuziek

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 14,00

Inclusief daglidmaatschap

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

Dit is het verplaatste concert van maandag 22 april 2024. Tickets gekocht voor die datum blijven geldig voor deze nieuwe datum en locatie. Alle kaartkopers ontvangen een email met verdere informatie.

VOIID, opgericht in 2015, heeft met hun debuutalbum 'Watering Dead Flowers' een unieke plek veroverd in de Australische DIY-scene. Hun geluid mengt alternatieve rock en postpunk en onderscheidt zich door een onbeschroomde aanpak. Met scherpzinnige EP's zoals 'Pussy Orientated', 'Drool', en 'Socioanomaly' leggen ze de wreedheid tegen jonge vrouwen bloot, in lijn met feministische punkbands. 'Watering Dead Flowers', geproduceerd in 2021, markeert een keerpunt. Hun dagboekachtige teksten verkennen vastberadenheid en instabliteit, waarbij de band zelf een krachtige constante vormt te midden van veranderende relaties.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Externe locatie

  • Voiid

Gratis met Indiestadpas 2024

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024. De Indiestadpas 2024 is verkrijgbaar via de website van Indiestad. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Meld je aan voor dit event
Gratis met de Indiestadpas 2023
VOIID

VOIID

L'amour Fou

Route naar Toekomstmuziek

Creatieve broedplaats in de Amsterdamse Houthavens. Het adres is Danzigerbocht 29, de locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. We raden het af om met de auto te komen vanwege de hoge parkeertarieven.

Paradiso Programme

Programma