Programma
OHAF header

Oud Hollandsch Aciiiid Feest

Oud Hollandsch Aciiiid Feest

zondag 19 mei 2024

zondag 19 mei 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 21:00, Zaal sluit: 05:00, Hoofdprogramma: 22:00

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Het nieuws was al gelekt, maar bij deze is het officieel! Het Oud Hollandsch Acid Feest 2024 wordt een ode aan de RoXY, de roemruchte club die in 1990 de bakermat van het OHAF was en ergens ongeveer precies 25 jaar geleden in vlammen op ging. Op Pinksterzondag presenteren we daarom een happening die z’n weerga niet kent! Dit alles geheel volgens RoXY-oprichter Peter Gieles lijfspreuk: Ab igne, ignem capere, oftewel: het ene vuur steekt het andere aan.

Het OHAF start met ongelofelijk literair programma en wordt daarna natúúrlijk gevolgd door een knalfuif van jewelste, met ditmaal een keur legendarische dj’s die aan de wieg van de houserevolutie stonden en… nog véél en véél meer.

Verwacht het onverwachte. Wees klaar voor oorsnoep op het allerhoogste niveau. Bereid je voor op de échte parels uit het verleden en wij beloven je blaren op de voeten en een tijdloos feest dat de geschiedenisboeken in zal gaan. Originele RoXY-dj’s K.C. the Funkaholic, ‘Groovemaster’ Johnson, Ardy B., Baby Remy, ‘Bam Bam’ van Bellen én Soho Connection-icoon Paul Jay nemen jullie mee op een muzikale reis door de tijd, beginnend in 1987 en eindigend… ergens verdwaald in de dampende rookwolken van de jaren negentig.

Er gaat veel meer uit de kast getrokken worden. Een ode aan Club RoXY moét met een geweldig decor en doorspekt zijn van een overdosis aan mode, kunst, kitsch en performance-art. Beleven is geloven, lieve mensen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • KC the Funkaholic
  • Groovemaster Johnson
  • Ardy B
  • Remy 'Baby' Unger
  • Joost van Bellen
  • Paul Jay

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma