Programma
Persfoto1ovv Lucile Le Béchennec

Magnetic Spacemen

Magnetic Spacemen

Thursday 30 May 2024

Thursday 30 May 2024

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Magnetic Spacemen is een band van Nederlandse bodem die energieke garagerock met een vleugje surf en een beetje rock 'n roll combineert. Met hun catchy nummers en hoge energieniveaus kun je ontembare chaos verwachten tijdens hun concerten. Onlangs brachten de Spacemen een nieuw album uit genaamd 'Polished Minds'. Het werd opgenomen in een oud kraakpand in Den Haag, waardoor in de vochtige, duistere krochten met een flinke dosis relativeringsvermogen en overlevingsdrang het nieuwe werk werd gesmeed.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Magnetic Spacemen
Magnetic Spacemen

Magnetic Spacemen

Paradise?

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Magnetic Spacemen op Spotify

Gratis met Indiestadpas 2024

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden gaat via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Meld je aan voor dit concert
Gratis met de Indiestadpas 2023

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma