Programma
Fenix header website

Fenix Boekpresentatie

Fenix Boekpresentatie

Sunday 19 May 2024

Sunday 19 May 2024

In Paradiso

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:30

  • Besloten programma

25 jaar na de begrafenis van Peter Giele en de brand die daarop volgde, is het Joost van Bellen gelukt. Op de vooravond van het Oud Hollandsch Acid Feest presenteert de dj en auteur hét boek dat hij altijd wilde schrijven. Van Bellens semi-autobiografische roman Fenix gaat over zijn tijd in en rond de RoXY. In Fenix laat hij de wereldberoemde club – en de coryfeeën die de ganse boel op stelten hebben gezet – op ongeëvenaarde wijze uit de as herrijzen.

Iedereen die een kaartje voor het OHAF in bezit heeft, is van harte welkom om het openingsspektakel mee te maken. De deuren voor de boekpresentatie openen om 20.00 uur en het programma start om 20.30 uur. Let op: het wordt zitten, staan, luisteren, kijken, verwonderen, kippenvel, je muil houden en je dansbenen en maalkaken nog even in het gelid houden. Vanaf 22.00 uur gaan zekersteweten alle remmen los.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma