Programma
JAPW photographer Paola Kudacki

Joan As Police Woman

Wednesday 30 October

In De Duif

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

Inclusief daglidmaatschap

Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

  • Programma half zittend, half staand

Sinds 2006 brengt Joan Wasser onder haar alterego Joan As Police Woman muziek uit. Haar muzikale carrière begon echter ruim vijftien jaar eerder als violiste bij The Dambuilders en door te spelen in bands zoals Black Beetle, Antony and the Johnsons, en Those Bastard Souls. Joan As Police Woman begon met zelf schrijven en zingen in de band Black Beetle, die werd opgericht na het overlijden van haar ex-verloofde Jeff Buckley, in samenwerking met Buckley's bandleden. Het einde van Black Beetle in 2002 betekende het begin van Wasser's nieuwe band, Joan As Police Woman, met als naam een verwijzing naar de tv-serie Police Woman. 

Inmiddels heeft Joan maar liefst acht studioalbums uitgebracht en een indrukwekkend cv opgebouwd met samenwerkingen met artiesten zoals Lou Reed, John Cale en Rufus Wainwright. Haar muziek kenmerkt zich door klassieke soul- en experimentele invloeden te combineren met kwetsbaarheid en verfijning. Dit jaar kunnen we daar meer van verwachten op haar nieuwe aankomende album.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

De Duif

  • Joan As Police Woman
Joan As Police Woman x Tony Allen x Dave Okumu feat. Damon Albarn

Joan As Police Woman x Tony Allen x Dave Okumu feat. Damon Albarn

Get My Bearings

Joan As Police Woman op Spotify

Route naar De Duif

De Duif is gevestigd aan de Prinsengracht 754. Er is een beperkt aantal betaalde parkeerplekken in de buurt en de dichtstbijzijnde tramhalte is Prinsengracht. Je kunt vanaf Amsterdam Centraal de trams 4 of 14 of de metro nemen. 

Paradiso Programme

Programma