What's on
VOIID 2 Watering Dead Flowers Cred Seamus Platt

VOIID

Wednesday 22 May

In Toekomstmuziek

Doors: 19:00, Support: 18:30, Main programme: 20:30

Ticket € 14,00

Including day membership

Price including € 2,00 service fee
Including day membership

Price including € 2,00 service fee
Including day membership

This is the rescheduled concert of Monday, April 22, 2024. Tickets purchased for that date remain valid for this new date and location. All ticket buyers will receive an email with further information.

VOIID, opgericht in 2015, heeft met hun debuutalbum 'Watering Dead Flowers' een unieke plek veroverd in de Australische DIY-scene. Hun geluid mengt alternatieve rock en postpunk en onderscheidt zich door een onbeschroomde aanpak. Met scherpzinnige EP's zoals 'Pussy Orientated', 'Drool', en 'Socioanomaly' leggen ze de wreedheid tegen jonge vrouwen bloot, in lijn met feministische punkbands. 'Watering Dead Flowers', geproduceerd in 2021, markeert een keerpunt. Hun dagboekachtige teksten verkennen vastberadenheid en instabliteit, waarbij de band zelf een krachtige constante vormt te midden van veranderende relaties.

View event on Facebook

Line-up

Other location

  • Voiid

Gratis met Indiestadpas 2024

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024. De Indiestadpas 2024 is verkrijgbaar via de website van Indiestad. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Meld je aan voor dit event
Gratis met de Indiestadpas 2023
VOIID

VOIID

L'amour Fou

How to get to Toekomstmuziek

Paradiso Programme

What's on