What's on
Sugar header
Sugar mountain logo

Sugar Mountain

Howdy partner! Welcome to Sugar Mountain Presents. You are at the right place for all the Country, Folk, Blues, Roots, Americana and related genres within the program of Paradiso. 

Upcoming shows

Ambassadors

Meet our ambassadors

Sandra Zuidema

Sandra Zuidema runt samen met Luciano Mulder het boekingskantoor LDM bookings en mailorder- en distributiebedrijf Lucky Dice Music gespecialiseerd in Americana, singer-songwriters en andere rootsstijlen. Na 20 jaar in cd-winkels te hebben gewerkt is ze nu volledig actief als zelfstandig ondernemer in de muziek als boeker, verkoper, promotor, concertorganisator, schrijver en als adviseur bij festivals in het genre.

Robbie Klanderman

Staat bekend om zijn niet stuk te krijgen goede humeur en zijn enorme repertoirekennis. Sinds jaar en dag vervult hij een spilfunctie in de Nederlandse maar ook Europese Americana en rootsmuziek. Hij was het die belangrijke Amerikaanse labels als het nu niet meer bestaande Hightone Records, New West, Yep Roc en Bloodshot introduceerde op de Europese markt.

Runa Stam

Door haar moeder houdt ze van de Stones, door haar vader van Johnny Cash. Hierdoor ontdekte ze zelf de muziek van Gram Parsons/The Flying Burrito Brothers en dit was het begin van een zoektocht naar alle mooie muziek die aan de basis hiervan ligt of er door beïnvloed wordt. Ze houdt vooral van bandjes.