Sugar header
Sugar mountain logo

Sugar Mountain

Howdy partner! Welcome to Sugar Mountain Presents. You are at the right place for all the Country, Folk, Blues, Roots, Americana and related genres within the program of Paradiso. 

Upcoming shows

Ambassadors

Meet our ambassadors

Sandra Zuidema

Sandra Zuidema runt samen met Luciano Mulder het boekingskantoor LDM bookings en mailorder- en distributiebedrijf Lucky Dice Music gespecialiseerd in Americana, singer-songwriters en andere rootsstijlen. Na 20 jaar in cd-winkels te hebben gewerkt is ze nu volledig actief als zelfstandig ondernemer in de muziek als boeker, verkoper, promotor, concertorganisator, schrijver en als adviseur bij festivals in het genre.

Saskia Noort

Saskia Noort, schrijfster, opgegroeid met Neil Young, Fleetwood Mac en Bob Dylan, is groot Americana-fan. Tijdens het schrijven draait ze Emmylou Harris, Bonnie Riatt, Howe Gelb of Tangarine en ze is dan ook erg blij dat er in Nederland eindelijk wat meer aandacht voor deze stroming komt, dankzij Douwe Bob en Ilse DeLange.

Robbie Klanderman

Staat bekend om zijn niet stuk te krijgen goede humeur en zijn enorme repertoirekennis. Sinds jaar en dag vervult hij een spilfunctie in de Nederlandse maar ook Europese Americana en rootsmuziek. Hij was het die belangrijke Amerikaanse labels als het nu niet meer bestaande Hightone Records, New West, Yep Roc en Bloodshot introduceerde op de Europese markt.