Programma
NEF 3519 Chris Richter

Zonneprijs #8

Thursday 2 May

In Zonnehuis

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Ticket € 5,00

Inclusief daglidmaatschap

Prijs is inclusief € 0,50 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

Prijs is inclusief € 0,50 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

Indiestad presenteert: Zonneprijs, de talentencompetitie met de nieuwste en meest gewilde artiesten van dit moment. Tijdens acht voorrondes in 't Zonnehuis strijden zij voor een plek in de finale in Paradiso. De voorrondes vinden iedere eerste donderdag van de maand plaats tot en met mei 2024. In juni 2024 vindt de finale plaats in de Grote Zaal van Paradiso. De winnaar van Zonneprijs wint 10.000 euro.

Vijf optredens op één avond
Niet alleen voor muzikanten is het interessant: als concertbezoeker kun je deze avond genieten van vijf optredens van de meest veelbelovende muzikale acts van dit moment: met zorg geselecteerd door Indiestad. Ontdek ze als eerste tijdens Zonneprijs. Je gaat waarschijnlijk nog veel vaker van ze horen.

Deelnemen als muzikale act
Wil je als muzikale act deelnemen aan Zonneprijs? De inschrijving voor Zonneprijs 2023-2024 is nog steeds open. Na inschrijving maak je iedere maand kans om uitgenodigd te worden voor de komende edities.

Meld je aan voor Zonneprijs

Line-up

Zonnehuis

  Gratis met Indiestadpas 2024

  Zonneprijs is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024. De Indiestadpas 2024 is verkrijgbaar via de website van Indiestad. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

  Meld je aan voor dit event
  Gratis met de Indiestadpas 2023

  Beluister de Zonneprijs playlist op YouTube

  Beluister de Zonneprijs playlist op Spotify

  Route naar Zonnehuis

  Het Zonnehuis is gevestigd op Zonneplein 30A in Amsterdam Noord. Parkeren bij dit monumentale pand is gratis en de gratis veerpont van en naar het NDSM-Werf is de dichtstbijzijnde pont.  

  Paradiso Programme

  Programma