Programma
The Southern River Band 1600x1200

Southern River Band

Sunday 26 May

In Toekomstmuziek

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Inclusief daglidmaatschap

The Southern River Band is een vierkoppige rockband uit Thornlie, West-Australië. Ze belichamen het geloof dat je zo goed bent als je laatste prestatie en leggen de lat steeds hoger met hun sensationele optredens. Tijdens een onvermoeibare tour door Australië in 2019 vestigden ze hun status als een van de beste live acts. Daarnaast bracht de band hun tweede plaat ‘Rumour & Innuendo’ uit, die lovende recensies kreeg van zowel fans als critici. In 2020 speelden ze met Cold Chisel voor meer dan 16.000 fans en met aankomende shows naast bekende bands zoals The Darkness staat het viertal een buitengewoon jaar te wachten.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Externe locatie

  • The Southern River Band
The Southern River Band

The Southern River Band

Stan Qualen

Gratis met Indiestadpas 2024

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden gaat via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Meld je aan voor dit event
Gratis met de Indiestadpas 2023

Route naar Toekomstmuziek

Creatieve broedplaats in de Amsterdamse Houthavens. Het adres is Danzigerbocht 29, de locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. We raden het af om met de auto te komen vanwege de hoge parkeertarieven.

Paradiso Programme

Programma