Programma
GEISHAS OF DOOM 1600x1200

GEISHAS OF DOOM

zaterdag 11 mei

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Ticket € 14,00

Voor leden

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

GEISHAS OF DOOM is een psychotische lo-fi punkband met leden van onder andere Birth of Joy, iron jinn, Automatic Sam, Giant Tiger Hooch, Tricklebolt, ATLANTA en Love Supreme. De plaat 'The First 4 Tapes' is een primitieve, psychotische en voortrazende aanklacht tegen alles wat heden ten dage doorgeschoten is richting perfectie, narcisme, polarisatie en hypocrisie. Geïnspireerd door algehele vervlakking, het moment en de DIY underground-cultuur van de jaren '80 en '90 (denk aan SST, Discord, Touch and Go), sloopt de band, onder leiding van de twee beste drummers van Nederland, ieder podium zonder genade. Corporate music can suck it. GOD lives forever.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • GEISHAS OF DOOM
GEISHAS OF DOOM

GEISHAS OF DOOM

Nowhere To Go

Gratis met Indiestadpas 2024

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden gaat via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Meld je aan voor dit concert
Gratis met de Indiestadpas 2023

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma