Programma
Sept Festival Banner 3

Sugar Mountain x Indiestad met o.a. Andrew Combs, La Luz & The Grogans

Sugar Mountain x Indiestad met o.a. Andrew Combs, La Luz & The Grogans

zondag 8 september

In Paradiso - Grote Zaal, Bovenzaal, Kelder

Zaal open: 15:00, Hoofdprogramma: 16:00

Ticket € 23,00

Voor leden

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024, hiermee kun je naar verschillende indieconcerten op diverse locaties in Amsterdam. Aanmelden is verplicht en kan via de link onderaan deze pagina. Meer informatie vind je op indiestad.nl

Paradiso subbrands Indiestad en Sugar Mountain slaan de handen ineen voor een nieuw festival: Sugar Mountain x Indiestad. Het belooft een avondvullend programma te worden op het snijvlak van indie en americana. Op zondag 8 september zijn o.a. Amerikaanse singer-songwriter Andrew Combs, indierocktrio The Grogans en genre-overstijgende dreampopband La Luz te zien in Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • La Luz
  • The Grogans
  • Andrew Combs
  • Dylan LeBlanc
  • Bonny Doon

Bovenzaal

    Kelder

      Dylan LeBlanc

      Dylan LeBlanc is een singer-songwriter en multi-instrumentalist die graag de randjes opzoekt, of, naar eigen zeggen, graag ''danst op het scheermes''. Want dat is alles wat hij ooit heeft gekend. Het is die nomadische geest die hem niet alleen heeft aangetrokken tot een leven als rondreizend muzikant, maar ook tot het beest dat de titel vormt van zijn nieuwste plaat 'Coyote.'

      Dylan LeBlanc - Renegade (Official Fame Studios Session)

      Dylan LeBlanc - Renegade (Official Fame Studios Session)

      Bonny Doon

      In de afgelopen vijf jaar is Bonny Doon verschoven van een band uit Detroit naar een band verspreid over New York en Michigan. Ondanks de afstand, vertrouwden de bandleden op hun vriendschap om de samenwerking in stand te houden, die tijdens het maken van hun derde album juist meer dan ooit tot bloei is gekomen. Toevallig is het dus niet, dat het album, 'Let There Be Music' genaamd, voelt alsof het in de loop van een paar zorgeloze, zonnige middagen is gemaakt. Toch heeft de band maar liefst vijf jaar de tijd genomen om het album tot stand te brengen. Op dit album laten de Bonny Doon bandleden hun ambachtelijke folk achterwege en wordt hun palet uitgebreid richting pop. 

      Bonny Doon - San Francisco

      Bonny Doon - San Francisco

      Andrew Combs

      Andrew Combs, geboren en getogen in Dallas, Texas, is een singer-songwriter wiens muziek de vrijheid van beeldende kunst overbrugt met de invloed van klassiek schrijven. Combs' geluid wordt gekenmerkt door folk, americana, indie en rock-invloeden. Voor het nieuwe album 'Sundays' putte de singer-songwriter inspiratie uit zijn recente fascinatie voor schilderkunst, die begon tijdens de zwangerschap van zijn vrouw. “Ik heb me nog nooit zo visueel gestimuleerd gevoeld als nu, en dit is voor mij een unieke manier geweest om de plaat als geheel te begrijpen, om een ​​soort rode draad te vinden tussen de muziek en mijn leven.” 

      Andrew Combs

      Andrew Combs

      Tiny Desk Concert

      The Grogans

      De Australische band The Grogans mixt indierock met surf en gooit daar voor hun nieuwste album 'Find Me A Cloud' nog een scheutje shoegaze bovenop. De band ontstond in 2018, toen de bandleden nog samen op de middelbare school zaten in Melbourne. Vier albums en drie EP's later, heeft de band meerdere support tours achter de rug met namen als Wavves, Ocean Alley, The Chats en Hockey Dad. 

      The Grogans op Spotify

      La Luz

      La Luz is het Amerikaanse rocktrio opgericht door Shana Cleveland in 2012. De band combineert catchy dreampop met rammelende surfpop en weet keer op keer weer de rommelige schoonheid van verandering opnieuw vast te leggen. Ook voor het nieuwe album 'News Of The Universe'. Met een albumtitel uit een verzameling metafysische poëzie, en een bewustzijnsverruiming wegens een persoonlijke crisis rijker, omarmt Cleveland een veranderende wereld met onvoorwaardelijke liefde. De nieuwe single 'Strange World' geeft je er alvast een voorproefje van. 

      Strange World

      Strange World

      La Luz

      Gratis met Indiestadpas 2024

      Dit festival is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Meld je aan voor het festival via onderstaande link.

      Meld je aan voor het festival
      Gratis met de Indiestadpas 2023

      Route naar Paradiso

      Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

      Dit vind je misschien ook leuk

      Paradiso Programme

      Programma