Programma
UTO 1600x1200

UTO

zaterdag 4 mei

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:15

Ticket € 14,00

Voor leden

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Tijdens deze avond zal Paradiso rekening houden met de Nationale Dodenherdenking op 4 mei. Dit betekent dat er om 20:00 twee minuten stilte in acht zal worden genomen. Programma’s die om deze tijd beginnen zullen dan later aanvangen.

Chique en buitenaards, ritmisch en een beetje mysterieus: UTO is een duo dat gedijt op contrasten en paradoxen omarmt. Ze worden afwisselend omschreven als witchpop, dreampop en triphop en cultiveren een rijke mix van Britse muziek uit de jaren '90 uit de periferie, vergezeld van een stevige dosis je ne sais quoi. De muziek van UTO, gevormd door Neysa Mae Barnett en Emile Larroche uit Parijs, overstijgt conventionele elektronica en pop. Hun debuutalbum 'Touch The Lock' uit 2022, geprezen als 'prismatisch' door Pitchfork, combineert invloeden van triphop, dreampop, techno en synthpop. Van UTO's tweede album, 'When All We Want To Do Is Be The Fire Part Of Fire', dat dit jaar wordt uitgebracht, verscheen onlangs de single 'Art & Life'. Het komende album reflecteert op de transformerende aard van vuur en verdiept zich in hun leven.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • UTO
UTO

UTO

Live at La Maroquinerie

GRATIS MET INDIESTADPAS 2024

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden gaat via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Meld je aan voor dit event
Gratis met de Indiestadpas 2023

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma