What's on
Typhoon

Typhoon + Blaxtar

Typhoon + Blaxtar

woensdag 12 april 2023

woensdag 12 april 2023

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Doors close: 19:00, Support: 17:30, Main programme: 20:30

Typhoon, ofwel Glenn de Randamie, is een eerlijke verhalenverteller. Op een kwetsbare manier rapt, spreekt en zingt hij over grote levensthema’s in de maatschappij en in zijn persoonlijke leven. Onderwerpen als liefde, geloof, keuzes, slavernij en ambitie spelen hierin een grote rol met een  focus op verbinding onderling. In zijn live shows is deze verbinding een ervaring: je wordt niet alleen muzikaal, maar ook fysiek meegenomen in het verhaal dat hij te vertellen heeft. Typhoon groeit op in een groot Surinaams gezin met daarbij Portugese, Chinese, Indiase en Creoolse roots. Invloeden die ook duidelijk te horen en te voelen zijn in zijn muziek. Daarbij staat één boodschap altijd voorop: wij zijn liefde.

Support: Blaxtar

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Typhoon
  • Blaxtar
Op woensdag 12 en donderdag 13 april staat Typhoon in de Grote Zaal van Paradiso Amsterdam voor een concert. Klik hier voor meer info & tickets

Typhoon

Alleen In De Pauze

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on