Programma
Typhoon

Typhoon + Blaxtar

Typhoon + Blaxtar

Wednesday 12 April 2023

Wednesday 12 April 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Zaal sluit: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Typhoon, ofwel Glenn de Randamie, is een eerlijke verhalenverteller. Op een kwetsbare manier rapt, spreekt en zingt hij over grote levensthema’s in de maatschappij en in zijn persoonlijke leven. Onderwerpen als liefde, geloof, keuzes, slavernij en ambitie spelen hierin een grote rol met een  focus op verbinding onderling. In zijn live shows is deze verbinding een ervaring: je wordt niet alleen muzikaal, maar ook fysiek meegenomen in het verhaal dat hij te vertellen heeft. Typhoon groeit op in een groot Surinaams gezin met daarbij Portugese, Chinese, Indiase en Creoolse roots. Invloeden die ook duidelijk te horen en te voelen zijn in zijn muziek. Daarbij staat één boodschap altijd voorop: wij zijn liefde.

Support: Blaxtar

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Typhoon
  • Blaxtar
Op woensdag 12 en donderdag 13 april staat Typhoon in de Grote Zaal van Paradiso Amsterdam voor een concert. Klik hier voor meer info & tickets

Typhoon

Alleen In De Pauze

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma