Sticks Remmy Adriko Zonder Logo1

Sticks

vrijdag 15 december

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Main programme: 20:30

Ticket € 28,00

For members

Price including € 3,00 service fee
Excluding € 4,00 monthly membership

Price including € 3,00 service fee
Excluding € 4,00 monthly membership

Junte Uiterwijk, beter bekend als Sticks, is een Nederlandse rapper. Hij groeide op in Holtenbroek, een wijk in Zwolle. Hier leerde hij de mensen kennen waarmee hij later Opgezwolle vormde. Sindsdien is hij al meer dan twintig jaar bezig met muziek maken en heeft een discografie die dit reflecteert.

Na Opgezwolle ging hij met Rico, Typhoon en producer ART verder onder de naam Fakkelbrigade. Als deze groep hebben ze het album 'Colucci Era' album uitgebracht, met de hit ‘Colucci’. Na bijna tien jaar keert Sticks zich naar solo en duo werk, onder andere met de alias Dazzled Sticks en nog vaak in samenwerking met Rico, Typhoon, ART en Kubus. In het begin van 2020 bracht Sticks zijn eerste échte solo album uit met de naam ‘STICKmatic'. Hierop volgde het album, ‘Het Mooiste Komt Nu’ in samenwerking met producer Kubus. Dit jaar bracht hij het album 'Alles Over Hoop’ uit dat in oktober wordt vervolgd met het album ‘EN DOOR’.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Sticks
Sticks

Sticks

Re-Up Gang/ Geen Tijd Verspillen

Sticks op Spotify

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on