Sticks Remmy Adriko Zonder Logo1

Sticks

vrijdag 15 december

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 28,00

Voor leden

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Junte Uiterwijk, beter bekend als Sticks, is een Nederlandse rapper. Hij groeide op in Holtenbroek, een wijk in Zwolle. Hier leerde hij de mensen kennen waarmee hij later Opgezwolle vormde. Sindsdien is hij al meer dan twintig jaar bezig met muziek maken en heeft een discografie die dit reflecteert.

Na Opgezwolle ging hij met Rico, Typhoon en producer ART verder onder de naam Fakkelbrigade. Als deze groep hebben ze het album 'Colucci Era' album uitgebracht, met de hit ‘Colucci’. Na bijna tien jaar keert Sticks zich naar solo en duo werk, onder andere met de alias Dazzled Sticks en nog vaak in samenwerking met Rico, Typhoon, ART en Kubus. In het begin van 2020 bracht Sticks zijn eerste échte solo album uit met de naam ‘STICKmatic'. Hierop volgde het album, ‘Het Mooiste Komt Nu’ in samenwerking met producer Kubus. Dit jaar bracht hij het album 'Alles Over Hoop’ uit dat in oktober wordt vervolgd met het album ‘EN DOOR’.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Sticks
Sticks

Sticks

Re-Up Gang/ Geen Tijd Verspillen

Sticks op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma