Programma
Sticks Remmy Adriko Zonder Logo1

Sticks

Sticks

Friday 15 December 2023

Friday 15 December 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Junte Uiterwijk, beter bekend als Sticks, is een Nederlandse rapper. Hij groeide op in Holtenbroek, een wijk in Zwolle. Hier leerde hij de mensen kennen waarmee hij later Opgezwolle vormde. Sindsdien is hij al meer dan twintig jaar bezig met muziek maken en heeft een discografie die dit reflecteert.

Na Opgezwolle ging hij met Rico, Typhoon en producer ART verder onder de naam Fakkelbrigade. Als deze groep hebben ze het album 'Colucci Era' album uitgebracht, met de hit ‘Colucci’. Na bijna tien jaar keert Sticks zich naar solo en duo werk, onder andere met de alias Dazzled Sticks en nog vaak in samenwerking met Rico, Typhoon, ART en Kubus. In het begin van 2020 bracht Sticks zijn eerste échte solo album uit met de naam ‘STICKmatic'. Hierop volgde het album, ‘Het Mooiste Komt Nu’ in samenwerking met producer Kubus. Dit jaar bracht hij het album 'Alles Over Hoop’ uit dat in oktober wordt vervolgd met het album ‘EN DOOR’.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Sticks
Sticks

Sticks

Re-Up Gang/ Geen Tijd Verspillen

Sticks op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma