Programma
Fresku Presskit 1 mb

Fresku

donderdag 26 september

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 21,00

Voor leden

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

“Had ik vroeger wat ik nu inmiddels weet begrepen, dan had ik vroeger een andere brief aan Kees geschreven”, blikt Fresku terug in de openingstrack van zijn nieuwe EP. Die plaat, de 'Leren Leven' EP, is het eerste deel van het gelijknamige aanstaande album. Hij blikt terug op hoe hij ooit op de radar kwam van ’s lands grootste platenbaas. De conclusie: “Ik moet helder in het nu staan en bewuster zijn.”

Fresku is sinds 2008 een van de household names van de Nederlandse rapscene. Dat werd hij door onderhuidse gevoelens te bespreken; van zichzelf, van de mensen om hem heen, van de maatschappij. Hij steekt zijn angsten, twijfels en te geven liefde niet onder stoelen of banken. Hij hield Hilversum een spiegel voor én liet van zich horen in fasen van polarisatie. Maar al die stappen bleken kleine stappen van een groot proces; het leren. Het leven. Het leren leven.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Fresku
Fresku

Fresku

Ruimteschip

Fresku op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma