What's on
Fresku Presskit 1 mb

Fresku

Thursday 26 September

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Support: 17:30, Main programme: 20:30

Ticket € 21,20

For members

Excluding € 4,00 monthly membership

Excluding € 4,00 monthly membership

Tickets will be available two days prior to the event via your account.

“Had ik vroeger wat ik nu inmiddels weet begrepen, dan had ik vroeger een andere brief aan Kees geschreven”, blikt Fresku terug in de openingstrack van zijn nieuwe EP. Die plaat, de 'Leren Leven' EP, is het eerste deel van het gelijknamige aanstaande album. Hij blikt terug op hoe hij ooit op de radar kwam van ’s lands grootste platenbaas. De conclusie: “Ik moet helder in het nu staan en bewuster zijn.”

Fresku is sinds 2008 een van de household names van de Nederlandse rapscene. Dat werd hij door onderhuidse gevoelens te bespreken; van zichzelf, van de mensen om hem heen, van de maatschappij. Hij steekt zijn angsten, twijfels en te geven liefde niet onder stoelen of banken. Hij hield Hilversum een spiegel voor én liet van zich horen in fasen van polarisatie. Maar al die stappen bleken kleine stappen van een groot proces; het leren. Het leven. Het leren leven.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Fresku
Fresku

Fresku

Ruimteschip

Fresku op Spotify

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on