What's on
Spinvis

Spinvis

Spinvis

zondag 6 maart 2022

zondag 6 maart 2022

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Main programme: 20:30

Dit is het uitgestelde concert van 23 december 2021, 5 en 6 januari 2022. Ticketkopers van die datums ontvangen een e-mail met daarin de vraag om hun aanwezigheid te verifiëren of hun tickets te retourneren. 

Belangrijk: Dit programma is 1G, wat inhoudt dat je een negatieve testuitslag moet kunnen tonen aan de deur. Om toegang te krijgen, neem je het volgende mee:

1. Je ticket voor dit programma.
2. Een negatieve testuitslag in de CoronaCheck-app of op papier. Let op: deze test moet geboekt zijn via testenvoortoegang.org.
3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code van je testuitslag in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je negatieve testuitslag mag maximaal 24 uur oud zijn. Check deze pagina voor meer informatie.

Erik de Jong alias Spinvis is in vijftien jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Zijn succesvolle debuutalbum uit 2002 leek moeilijk op te volgen, maar toch wist hij die kwaliteit te evenaren met wondermooi-weemoedige platen als Dagen Van Gras, Dagen Van Stro (2005), Tot Ziens, Justine Keller (2011) en Trein Vuur Dageraad (2017). Nieuwe muziek is onderweg en laat niet lang op zich wachten. Muziek die zich met geen pen laat beschrijven, behalve dan dat het ‘vintage Spinvis’ is. Spinvis speelt met zijn volledige band een show van 90 minuten. 

Line-up

Main Hall

  • Spinvis
Hqdefault 220215 160147

Spinvis

Live @ Radio 1

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on