What's on
The kik

The Kik

Thursday 9 January 2025

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:30, Main programme: 20:30

Ticket € 25,20

For members

Excluding € 4,00 monthly membership

Excluding € 4,00 monthly membership

Tickets will be available two days prior to the event via your account.

The Kik, de band van Dave von Raven, is terug met de nieuwe hitsingle 'Daggie Niet Gelachen'. Het vrolijkstemmende lied is een ode aan het leven en de gezelligheid. Het refereert aan de wijze lessen die Von Raven van zijn oma meekreeg en is - zo zou je kunnen stellen - het lijflied van Dave. "Een daggie niet gelachen, is een daggie niet geleefd."

'Daggie Niet Gelachen' is de eerste single van het nieuwe album 'Bal Populaire'. Een verzameling nieuwerwetse levensliederen. Opgenomen in de legendarische Telstar Studio's in Weert.

The Kik bestaat uit Dave von Raven, Marcel Groenewegen, Arjan Spies, Kees Schaper en Paul Zoontjes. De band maakte tot op heden vier eigen albums (Springlevend, 2, Stad en Land, JIN), een album met Armand, een cover album (Hertaalt!) en een live dubbel LP (Boudewijn de Groot’s Voor de Overlevenden & Picknick). Daarnaast produceerde de band drie eigen theatervoorstellingen (De Veelste Grote Nederbiet Show, Met de Deur in Huis en Hertaalt!).

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • The Kik
The Kik

The Kik

Daggie Niet Gelachen

Accept the preferences cookies to view the video.

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on