What's on
Sven Ratzke FOR ONE NIGHT ONLY Edland Man 1080 staand 300 dpi rgb 912x513

Ratzke zingt Bowie - 21.30

Ratzke zingt Bowie - 21.30

zaterdag 1 augustus 2020

zaterdag 1 augustus 2020

In Paradiso - Main Hall

Doors: 21:00, Main programme: 21:30

  • Program is seated only
  • Limited tickets per person
  • Tickets only sold online

Dat Ratzke een van de beste Bowie-vertolkers is, heeft hij al bewezen met shows als Starman en Where Are We Now, waarmee hij wereldwijd furore maakte. De tournee van laatstgenoemde show werd halverwege maart j.l. helaas ruw onderbroken.  

Gelukkig is Ratzke niet voor lang weg van het podium. Deze zomer keert hij voor één avond, met twee shows terug naar Paradiso, waar grootmeester David Bowie zelf ook heeft gespeeld. 

Na regelmatig op te treden in “zijn” Bar Vernunft in Berlijn, een maand off Broadway in New York te hebben gespeeld en nog meer grote steden over de wereld te hebben aangedaan, mag Amsterdam natuurlijk ook nu niet achterblijven. Samen met zijn virtuoze pianist Christian Pabst zorgt de flamboyante Ratzke met deze Bowie-special voor verstilling, betovering en laat diens poëzie nieuw klinken. De nummers van de grootheid worden ontrafeld, opnieuw gearrangeerd en in een zeer intieme setting van pianist, zanger en klein publiek gebracht. 

Een bijzondere avond wordt het. Grote hits als “Heroes” en “Let’s Dance”, maar ook juweeltjes als “Ashes to Ashes”, “Lady Grinning Soul” en uiteraard erfgoed als “Lazarus” als geheel nieuw geschreven songs komen voorbij. Beleef deze nummers in al hun schoonheid en duik samen met Ratzke en Pabst het prachtige universum van Bowie in! 

Dit is de show van 21:30, er is nog een show om 23:30.

Met dank aan Pianoservices, Pianodisc, Mason&Hamlin Europe

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Sven Ratzke

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om kleinschalige concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Tickets zijn persoonlijk en kunnen niet worden doorverkocht. Aan de deur wordt om een ID-bewijs gevraagd. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier. Lees deze voor bezoek door.

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on