5b56bf47 MIKE3 credit Ari Marcopoulos mb

MIKE

woensdag 13 maart 2024

In Tolhuistuin - Club

Doors: 19:30, Main programme: 20:30

Ticket € 20,00

Including day membership

Price including € 3,00 service fee
Including day membership

Price including € 3,00 service fee
Including day membership

MIKE is een typische oude ziel. Zijn wijsheid komt duidelijk naar voren in zowel zijn kalme voordracht als de weloverwogen vragen die hij stelt. MIKE staat bekend om zijn introspectieve, subtiel diepgaande teksten die verdriet, familie en identiteit onderzoeken en die smelten over gedempte, met soul doorspekte samples. Zijn nieuwste project, 'Burning Desire', is zijn grootste tot nu toe: zowel qua lengte als artistiek gezien. Voor het eerst in zijn carrière treedt MIKE buiten zijn directe vriendenkring en werkt hij samen met iedereen: van Larry June tot Liv.e tot Earl Sweatshirt en nog vele anderen.

De geliefde rapper heeft een lange weg afgelegd vanaf het moment dat hij furore maakte in de underground hiphopscene met het collectief sLUms dat in 2015 in New York werd opgericht. Sindsdien heeft hij talloze albums uitgebracht die van lovende kritieken genoten, twee keer de Best New Music-onderscheiding van Pitchfork verdiend en getoerd met artiesten als Blood Orange, Earl Sweatshirt, The Alchemist en Freddie Gibbs. Ter ere van de release van ‘Burning Desire’ staat de rapper bij ons.

Line-up

Club

  • MIKE
MIKE

MIKE

No, No!

MIKE op Spotify

How to get to Tolhuistuin

Tolhuistuin (formerly Paradiso Noord) is located at IJpromenade 2 in Amsterdam North. A free ferry is departing from Amsterdam Central Station to Buiksloterweg. Turn left and you’ll walk into Tolhuistuin. For club nights, the rear entrance is used (Buiksloterweg 5C), which can be reached via the Overhoeksplein. Restaurant THT serves an extensive menu for any music lover – making a reservation is recommended.

Paradiso Programme

What's on