What's on
Clown core live 1 rosanna freedman

Clown Core + Dj Driver

Clown Core + Dj Driver

dinsdag 13 augustus

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Support: 17:30, Main programme: 20:30

Ticket € 34,30

For members

Excluding € 4,00 monthly membership

Excluding € 4,00 monthly membership

Noem het jazz, noem het grindcore, noem het avantgarde, maar het enige hokje waar je Clown Core in kan stoppen is een toilethokje. Het duo raakte rond 2010 bekend van hun Youtube-kanaal en debuutalbum 'Clown Core', om een jaar later weer volledig van de radar te verdwijnen. 'Toilet' (2018) en 'Van' (2020) volgden: zelf-uitgebrachte albums met bijbehorende video's in een Dixi en een busje, video's die volledig viral gingen en waarvan sommigen de vijf miljoen views aantikken.

In 2023 speelde het duo hun eerste liveshows ooit en deden ze in Nederland het Bimhuis aan. Met hun ontregelende optreden liet de band zien verder te gaan dan de meme. Dit jaar heb je de mogelijkheid om het in Paradiso te ervaren.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Clown Core
Clown Core

Clown Core

Hell

Accept the preferences cookies to view the video.

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on