Programma
5b56bf47 MIKE3 credit Ari Marcopoulos mb

MIKE + Mark William Lewis + Jadasea

MIKE + Mark William Lewis + Jadasea

woensdag 13 maart 2024

woensdag 13 maart 2024

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

MIKE is een typische oude ziel. Zijn wijsheid komt duidelijk naar voren in zowel zijn kalme voordracht als de weloverwogen vragen die hij stelt. MIKE staat bekend om zijn introspectieve, subtiel diepgaande teksten die verdriet, familie en identiteit onderzoeken en die smelten over gedempte, met soul doorspekte samples. Zijn nieuwste project, 'Burning Desire', is zijn grootste tot nu toe: zowel qua lengte als artistiek gezien. Voor het eerst in zijn carrière treedt MIKE buiten zijn directe vriendenkring en werkt hij samen met iedereen: van Larry June tot Liv.e tot Earl Sweatshirt en nog vele anderen.

De geliefde rapper heeft een lange weg afgelegd vanaf het moment dat hij furore maakte in de underground hiphopscene met het collectief sLUms dat in 2015 in New York werd opgericht. Sindsdien heeft hij talloze albums uitgebracht die van lovende kritieken genoten, twee keer de Best New Music-onderscheiding van Pitchfork verdiend en getoerd met artiesten als Blood Orange, Earl Sweatshirt, The Alchemist en Freddie Gibbs. Ter ere van de release van ‘Burning Desire’ staat de rapper bij ons.

Support: mark william lewis + Jadasea

Line-up

Club

  • MIKE
  • mark william lewis
  • Jadasea
MIKE

MIKE

No, No!

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

MIKE op Spotify

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma