What's on
Mac De Marco website

Mac DeMarco + Los Bitchos

Mac DeMarco + Los Bitchos

dinsdag 19 november 2019

dinsdag 19 november 2019

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Support: 17:30, Main programme: 20:30

Slackerkoning Mac DeMarco staat bekend om zijn nonchalante, maar pakkende gitaarrockliedjes en onstuimige optredens waar de rock-’n-roll vanaf spat. Hij bereikte in 2014 het grote publiek met zijn tweede album ‘Salad Days’. Dit jaar neemt hij alweer zijn vijfde plaat ‘Here Comes the Cowboy’ mee op tour, die hij voornamelijk zelf heeft ingespeeld en opgenomen in zijn garage in Los Angeles. "This one is my cowboy record", weet DeMarco te vertellen. Met de single ‘Nobody’ gaat de artiest verder waar hij was gebleven met zijn vorige album: laidback, uitgevoerd met een zorgvuldig geconstrueerde eenvoud. En zoals het alleen een echte weirdo betaamt, verschijnt hij in de bijbehorende video als een zingende ‘lizard cowboy’ met een sigaar in zijn mond.

Voorprogramma: Los Bitchos
Afterparty in de kelder: Kiss All Hipsters dj's

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Mac Demarco
  • Los Bitchos
  • Kiss All Hipsters dj-team
Mac poster website2

Limited RISO print = uitverkocht

Je kunt nu alvast deze exclusieve concertposter van ontwerptalent Celine Hoogervorst bestellen om direct na het concert bij Paradiso op te halen. Er zijn slechts 80 RISO posters gedrukt. Een print kost 10 euro en je moet in het bezit zijn van een ticket voor het concert om deze op woensdag 20 november op te halen.

Let op: de limited RISO posters zijn uitverkocht.

Op dinsdag 19 november geeft Mac DeMarco een concert in Paradiso in Amsterdam. Haal hier je tickets.

Nobody

Accept the preferences cookies to view the video.

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on