Programma
Mac De Marco website

Mac DeMarco + Los Bitchos

Mac DeMarco + Los Bitchos

dinsdag 19 november 2019

dinsdag 19 november 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Slackerkoning Mac DeMarco staat bekend om zijn nonchalante, maar pakkende gitaarrockliedjes en onstuimige optredens waar de rock-’n-roll vanaf spat. Hij bereikte in 2014 het grote publiek met zijn tweede album ‘Salad Days’. Dit jaar neemt hij alweer zijn vijfde plaat ‘Here Comes the Cowboy’ mee op tour, die hij voornamelijk zelf heeft ingespeeld en opgenomen in zijn garage in Los Angeles. "This one is my cowboy record", weet DeMarco te vertellen. Met de single ‘Nobody’ gaat de artiest verder waar hij was gebleven met zijn vorige album: laidback, uitgevoerd met een zorgvuldig geconstrueerde eenvoud. En zoals het alleen een echte weirdo betaamt, verschijnt hij in de bijbehorende video als een zingende ‘lizard cowboy’ met een sigaar in zijn mond.

Voorprogramma: Los Bitchos
Afterparty in de kelder: Kiss All Hipsters dj's

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Mac Demarco
  • Los Bitchos
  • Kiss All Hipsters dj-team
Mac poster website2

Limited RISO print = uitverkocht

Je kunt nu alvast deze exclusieve concertposter van ontwerptalent Celine Hoogervorst bestellen om direct na het concert bij Paradiso op te halen. Er zijn slechts 80 RISO posters gedrukt. Een print kost 10 euro en je moet in het bezit zijn van een ticket voor het concert om deze op woensdag 20 november op te halen.

Let op: de limited RISO posters zijn uitverkocht.

Op dinsdag 19 november geeft Mac DeMarco een concert in Paradiso in Amsterdam. Haal hier je tickets.

Nobody

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma