Programma
Alvvays By Eleanor Petry 2 scaled

Alvvays + Girl Scout

Alvvays + Girl Scout

woensdag 3 juli

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 26,00

Voor leden

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

Alvvays trotseerde een tumultueuze reis van vijf jaar om hun derde album, 'Blue Rev', te creëren. Ze begonnen het creatieve proces na het uitbrengen van 'Antisocialites' in 2017 en werden geconfronteerd met onvoorziene uitdagingen, naast de uitgebreide tournees, zoals diefstal van een opnametoestel en een overstroming in de kelder. Met 14 nummers overtreft het album de eerdere briljantie van Alvvays en combineert het directheid met complexiteit. In oktober 2021 omarmden ze spontaniteit in een studio in Los Angeles, waar ze tweemaal rechtstreeks op tape opnamen. In samenwerking met Shawn Everett navigeerden ze door wendingen, verrassingen en nieuw ontdekte humor, wat resulteerde in een Alvvays op hun hoogtepunt - Blue Rev: een vreugdevolle heruitvinding van hun muzikale essentie.

Support:
Girl Scout

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Alvvays
  • Girl Scout

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma