Programma
King gizz

King Gizzard & The Lizard Wizard + Grace Cummings

King Gizzard & The Lizard Wizard + Grace Cummings

Thursday 23 May

In AFAS Live

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Ticketverkoop via Ticketmaster. In samenwerking met MOJO.

De statistieken in de kleurrijke carrière van King Gizzard & The Lizard Wizard stapelen zich in recordtempo op: 25 albums, waarvan er 13 in de Top 20 in Australië terechtkwamen. Ze oogsten internationaal kritische lof, treden op als headliners op festivals en hebben misschien wel het belangrijkste van alles: een gepassioneerde wereldwijde fanbase die eindeloze memes, mixen, video's, afbeeldingen, theorieën en discussies deelt. Dit alles dient één doel: het verkennen en uitbreiden van wat fans liefkozend 'The Gizzverse' noemen.

Het is niet vreemd voor een band die zich bij elke plaat weer volledig opnieuw lijkt uit te vinden. Van de razendsnelle gitaarlicks op 'Nonagon Infinity' (2016) tot de thrashmetal op 'Petrodragonic Apocalypse; or, Dawn of Eternal Night: An Annihilation of Planet Earth and the Beginning of Merciless Damnation' (2023). Steeds weet de band weer te vernieuwen en de rijke discografie zorgt ervoor dat elke liveshow weer volledig uniek en verrassend is.

King Gizzard & The Lizard Wizard bestaat uit: Stu Mackenzie (zang/gitaar), Ambrose Kenny-Smith (harmonica/zang/toetsen), Cook Craig (gitaar/zang), Joey Walker (gitaar/zang), Lucas Harwood (bas) en Michael Cavanagh (drums).

Line-up

Externe locatie

  • King Gizzard & The Lizard Wizard
  • Grace Cummings

Gilla Monster

Theia / The Silver Set

People Vultures

Route naar AFAS Live

AFAS Live verzoekt haar bezoekers om zoveel mogelijk met openbaar vervoer naar de locatie te reizen. Voor meer info met betrekking tot het openbaar vervoer klik je op een van de volgende buttons. Er is geen bewaakte fietsenstalling. Wel is er de mogelijkheid je fiets te parkeren in de fietsenrekken in de ArenAPoort, o.a. voor de Pathé ArenA, de Decathlon en de Mediamarkt.

Paradiso Programme

Programma