What's on
JJ Grey web

JJ Grey and Mofro

Wednesday 12 June

In Tolhuistuin - Club

Doors: 19:30, Main programme: 20:30

Including day membership

JJ Grey begon met het spelen van covers tijdens zijn jonge jaren en werkte op een houtzagerij. Inmiddels heeft hij uitverkochte shows gespeeld op een aantal van de grootste locaties en festivals. Sinds zijn eerste album 'Blackwater' in 2001 brengt hij diep ontroerende, meesterlijk geschreven funk-rock en Southern soul muziek uit. 

Na acht jaar brengt hij weer een album uit, 'Olustee'. Het is het tiende album dat hij uitbrengt, en de eerste die hij zelf heeft geproduceerd. Het album is gevuld met persoonlijke verhalen over verlossing, wedergeboorte, pech en innerlijke vrede. Met 'Olustee' verlegt hij opnieuw de grenzen van zijn eigen creatieve muzikale, lyrische en vocale talenten. 

De verhalen worden verteld door de ogen van een poëet met veel inspiratie uit zijn ouderlijk huis in Florida en de mensen die dichtbij hem staan. De boodschap die uit het album voorkomt is duidelijk; respecteer de wereld en probeer altijd om in het moment te leven. En vergeet nooit hoe belangrijk het is om plezier te hebben.

View event on Facebook

Line-up

Club

  • JJ Grey & Mofro
JJ Grey & Mofro - Wonderland

JJ Grey & Mofro - Wonderland

How to get to Tolhuistuin

Tolhuistuin (formerly Paradiso Noord) is located at IJpromenade 2 in Amsterdam North. A free ferry is departing from Amsterdam Central Station to Buiksloterweg. Turn left and you’ll walk into Tolhuistuin. For club nights, the rear entrance is used (Buiksloterweg 5C), which can be reached via the Overhoeksplein. Restaurant THT serves an extensive menu for any music lover – making a reservation is recommended.

Paradiso Programme

What's on