Programma
JJ Grey web

JJ Grey and Mofro

woensdag 12 juni

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Inclusief daglidmaatschap

JJ Grey begon met het spelen van covers tijdens zijn jonge jaren en werkte op een houtzagerij. Inmiddels heeft hij uitverkochte shows gespeeld op een aantal van de grootste locaties en festivals. Sinds zijn eerste album 'Blackwater' in 2001 brengt hij diep ontroerende, meesterlijk geschreven funk-rock en Southern soul muziek uit. 

Na acht jaar brengt hij weer een album uit, 'Olustee'. Het is het tiende album dat hij uitbrengt, en de eerste die hij zelf heeft geproduceerd. Het album is gevuld met persoonlijke verhalen over verlossing, wedergeboorte, pech en innerlijke vrede. Met 'Olustee' verlegt hij opnieuw de grenzen van zijn eigen creatieve muzikale, lyrische en vocale talenten. 

De verhalen worden verteld door de ogen van een poëet met veel inspiratie uit zijn ouderlijk huis in Florida en de mensen die dichtbij hem staan. De boodschap die uit het album voorkomt is duidelijk; respecteer de wereld en probeer altijd om in het moment te leven. En vergeet nooit hoe belangrijk het is om plezier te hebben.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • JJ Grey & Mofro
JJ Grey & Mofro - Wonderland

JJ Grey & Mofro - Wonderland

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma