Jett rebel cms

Jett Rebel

Tuesday 19 December

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Support: 18:30, Main programme: 20:30

Ticket € 28,00

For members

Price including € 3,00 service fee
Excluding € 4,00 monthly membership

Price including € 3,00 service fee
Excluding € 4,00 monthly membership

Een Jett Rebel show is altijd anders, maar dit optreden belooft wel heel bijzonder te worden. Een tournee die vooralsnog is gehuld in mysterie; het enige dat we nu weten is dat de flamboyante Nederlandse zanger en muzikant Jett Rebel opnieuw alles uit de kast zal halen om je de avond van je leven te bezorgen.

Jett Rebel doet dingen altijd net even anders dan de rest. Zijn shows draaien puur om de muziek, geen avond is hetzelfde. De exacte invulling houdt hij nog even geheim maar een Jett Rebel show biedt gegarandeerd muzikaal vuurwerk. Can you keep a secret?

Jett Rebel
Rasmuzikant Jelte Tuinstra oftewel Jett Rebel brak met de release van zijn debuutalbum 'Venus & Mars' uit 2014 met hierop hits als 'Tonight' en 'Louise' landelijk door. Sindsdien is de sneltrein die Jett Rebel heet niet tot stilstand gekomen: hij won een Edison, meerdere 3FM Awards en trekt al jaren met zijn ijzersterke liveband door stad en land.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Jett Rebel
Jett Rebel

Jett Rebel

Behave

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on