Jett Rebel 2023 Landscape

Jett Rebel

Tuesday 19 December

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 28,00

Voor leden

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Een Jett Rebel show is altijd anders, maar dit optreden belooft wel heel bijzonder te worden. Een tournee die vooralsnog is gehuld in mysterie; het enige dat we nu weten is dat de flamboyante Nederlandse zanger en muzikant Jett Rebel opnieuw alles uit de kast zal halen om je de avond van je leven te bezorgen. 

Jett Rebel doet dingen altijd net even anders dan de rest. Zijn shows draaien puur om de muziek, geen avond is hetzelfde. De exacte invulling houdt hij nog even geheim maar een Jett Rebel show biedt gegarandeerd muzikaal vuurwerk. Can you keep a secret?

Jett Rebel
Rasmuzikant Jelte Tuinstra oftewel Jett Rebel brak met de release van zijn debuutalbum 'Venus & Mars' uit 2014 met hierop hits als 'Tonight' en 'Louise' landelijk door. Sindsdien is de sneltrein die Jett Rebel heet niet tot stilstand gekomen: hij won een Edison, meerdere 3FM Awards en trekt al jaren met zijn ijzersterke liveband door stad en land.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Jett Rebel
Jett Rebel

Jett Rebel

Behave

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma