HAEVM Persfoto mei

HAEVN

woensdag 15 mei 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 39,00

Voor leden

Prijs is inclusief € 4,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 4,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Er is ook een concert van HAEVN op donderdag 16 mei.

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

HAEVN staat bekend om hun unieke geluid waarbij de elektronische- en indiepop-elementen als een jas passen bij de engelachtige vocalen. Met warme sonische lagen, melancholie, kwetsbaarheid en zachtaardigheid weten Marijn van der Meer en Jorrit Kleijnen hoe ze een verhaal moeten vertellen. Zelf omschrijven ze hun concerten als een diepe connectie die ze met het publiek willen voelen en delen. HAEVN wil met hun muziek een baken van hoop zijn die steun biedt. In 2018 kwam debuutalbum 'Eyes Closed' uit en sindsdien heeft de band niet stilgezeten. De afgelopen jaren heeft de band verschillende awards gewonnen en voor uitverkochte zalen gestaan. Op dit moment stort HAEVN zich in een nieuw avontuur; een tour door Europa.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • HAEVN

Where The Heart Is

Topnummers van HAEVN

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma