Programma
HAEVM Persfoto mei

HAEVN

Wednesday 15 May

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Wachtlijst

Ticket € 39,00

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitverkocht. Meld je aan voor de wachtlijst. Je kunt hier ook je gekochte ticket verkopen aan iemand op de wachtlijst. Meer info.
Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

HAEVN staat bekend om hun unieke geluid waarbij de elektronische- en indiepop-elementen als een jas passen bij de engelachtige vocalen. Met warme sonische lagen, melancholie, kwetsbaarheid en zachtaardigheid weten Marijn van der Meer en Jorrit Kleijnen hoe ze een verhaal moeten vertellen. Zelf omschrijven ze hun concerten als een diepe connectie die ze met het publiek willen voelen en delen. HAEVN wil met hun muziek een baken van hoop zijn die steun biedt. In 2018 kwam debuutalbum 'Eyes Closed' uit en sindsdien heeft de band niet stilgezeten. De afgelopen jaren heeft de band verschillende awards gewonnen en voor uitverkochte zalen gestaan. Op dit moment stort HAEVN zich in een nieuw avontuur; een tour door Europa.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • HAEVN

Where The Heart Is

Topnummers van HAEVN

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma