Son Mieux persfoto

Son Mieux

zaterdag 25 mei 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Uitverkocht

Ticket € 34,00

Prijs is inclusief € 4,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 4,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Het zevenkoppige band Son Mieux brengt precies de muziek die we nodig hebben in deze roerige tijden: vrolijke, dansbare pop met disco-invloeden. Rijke arrangementen in de stijl van de jaren zeventig, vermengd met persoonlijke verhalen en moderne producties. Hun tweede album, 'The Mustard Seed' werd eind 2021 uitgebracht en won een Edison. Maar het grootste succes moest nog komen in de vorm van hitsingle 'Multicolor'; het nummer liet de band plotsklaps uitgroeien tot één van de meest succesvolle Nederlandse bands van dit moment. Na twee uitverkochte shows in AFAS live in november 2023 komt de band dit voorjaar terug voor een show in de Grote Zaal van Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Son Mieux
Son Mieux

Son Mieux

Multicolor

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma