Programma
Wende

Wende + Robin Kester

zaterdag 11 mei

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Wachtlijst

Ticket € 39,00

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitverkocht. Meld je aan voor de wachtlijst. Je kunt hier ook je gekochte ticket verkopen aan iemand op de wachtlijst. Meer info.
Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

Wende is één van de meest veelzijdige artiesten in Nederland. Ze gaat van pop naar elektronisch, naar jazz en klassiek, en combineert deze muziekstijlen in interdisciplinaire albums en voorstellingen. Haar prijzenkast weerspiegelt die diversiteit ook; ze won een Edison in bijna elke categorie en werd als actrice genomineerd voor een Gouden Kalf. Het album ‘MENS’ won de Edison Pop Award 2019 in de categorie Beste Album en werd genomineerd voor het Beste Nederlandstalige Album. Afgelopen september kwam het meest recente album 'Sterrenlopen' uit, waarop ze ook met Froukje en S10 te horen is.

Support: Robin Kester

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Wende
  • Robin Kester
Wende

Wende

Sterrenlopen (met S10)

Topnummers van Wende

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma