Froukje nieuw

Froukje + Luna Morgenstern

Froukje + Luna Morgenstern

Wednesday 10 May 2023

Wednesday 10 May 2023

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Support: 17:30, Main programme: 20:30

De show van Froukje op 10 mei is uitverkocht. Er is een extra concert op 9 mei. Deze is direct in de verkoop via deze link.

We hebben een wachtlijst voor het concert op 10 mei geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Tickets worden twee dagen voorafgaand aan het programma per e-mail toegestuurd. 

Froukje gold nog niet zo heel lang geleden als één van de Nederlandse alternatieve popbeloften, maar heeft ondertussen bewezen dat ze het stadium van belofte voorbij is. Op 19-jarige leeftijd breekt ze door met 'Ik Wil Dansen' dat ook wordt gekozen tot Song Van Het Jaar door het publiek van VPRO/3voor12. Met EP 'Licht En Donker' deelt ze haar kijk op de pandemie en daarop volgt 'Uitzinnig' met hits als Zonder Gezicht (ft S10) en Niets Tussen, waarop de jonge singer-songwriter wederom de muziek en teksten zelf heeft geschreven. Ze stond op Lowlands, Pinkpop en Concert at Sea en brak de festivaltenten één voor één af met haar aanstekelijke en dansbare pop. Klein en kwetsbaar of groots en meeslepend, Froukje kan het allemaal.

Support: Luna Morgenstern

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Froukje
  • Luna Morgenstern
Op woensdag 10 mei staat Froukje in Paradiso Amsterdam voor een concert. Klik hier voor meer info & tickets.

Froukje

Zonder Gezicht

Op woensdag 10 mei staat Froukje in Paradiso Amsterdam voor een concert. Klik hier voor meer info & tickets.

Froukje

Een Teken

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on