Programma
Froukje nieuw

Froukje + Luna Morgenstern

Froukje + Luna Morgenstern

Tuesday 9 May 2023

Tuesday 9 May 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

De show van Froukje op 9 mei is uitverkocht. 

We hebben een wachtlijst voor het concert geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Tickets worden twee dagen voorafgaand aan het programma per e-mail toegestuurd. 

Froukje gold nog niet zo heel lang geleden als één van de Nederlandse alternatieve popbeloften, maar heeft ondertussen bewezen dat ze het stadium van belofte voorbij is. Op 19-jarige leeftijd breekt ze door met 'Ik Wil Dansen' dat ook wordt gekozen tot Song Van Het Jaar door het publiek van VPRO/3voor12. Met EP 'Licht En Donker' deelt ze haar kijk op de pandemie en daarop volgt 'Uitzinnig' met hits als Zonder Gezicht (ft S10) en Niets Tussen, waarop de jonge singer-songwriter wederom de muziek en teksten zelf heeft geschreven. Ze stond op Lowlands, Pinkpop en Concert at Sea en brak de festivaltenten één voor één af met haar aanstekelijke en dansbare pop. Klein en kwetsbaar of groots en meeslepend, Froukje kan het allemaal.

Support: Luna Morgenstern

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Froukje
  • Luna Morgenstern
Op dinsdag 9 mei staat Froukje in Paradiso Amsterdam voor een concert. Klik hier voor meer info & tickets.

Froukje

Zonder Gezicht

Op dinsdag 9 mei staat Froukje in Paradiso Amsterdam voor een concert. Klik hier voor meer info & tickets.

Froukje

Een Teken

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma