What's on
Dotan Zonnehuis

Dotan

donderdag 25 april

In Zonnehuis

Doors: 19:30, Main programme: 20:30

Waiting list

Ticket € 28,00

Price including € 3,00 service fee
Including day membership

Price including € 3,00 service fee
Including day membership

This program is sold out. Join the waiting list. There you can also sell your ticket to someone on the waiting list. More info.

Tickets will be available two days prior to the event via your account.

Dotan heeft muziek altijd gebruikt als een vorm van expressie, een methode om gevoelens bloot te leggen die in de hoeken van zijn geest verborgen zitten. Na de succesvolle releases van '7 Layers', 'Numb' en 'Mercy' is de singer-songwriter weer de studio ingedoken. Het doel van aankomend album is de blijere verhalen te vertellen die hem het dichts aan het hart liggen. Hierbij is Dotan geïnspireerd door de muziek waar hij met zijn vader naar luisterde, waaronder James Taylor, Neil Young en Cat Stevens. Zijn nieuwste single 'Diamonds In My Chest' markeert de terugkeer naar zijn roots met een sterk folkgeluid gecomponeerd met zijn akoestische gitaar.

View event on Facebook

Line-up

Zonnehuis

  • Dotan
Dotan

Dotan

Diamonds in my Chest

Topnummers van Dotan

How to get to Zonnehuis

Zonnehuis is on Zonneplein 30a in Amsterdam North. Parking is free around this monumental building. The closest ferry to Zonnehuis is the NDSM-werf ferry. From there you can take a cab or bicycle, both getting you to the venue in about 10 minutes.

Paradiso Programme

What's on