Dotan Zonnehuis

Dotan

donderdag 25 april 2024

In Zonnehuis

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Uitverkocht

Ticket € 28,00

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Dotan gebruikt muziek als een vorm van expressie, een methode om gevoelens bloot te leggen die in de hoeken van zijn geest verborgen zitten. Na de succesvolle releases van '7 Layers', 'Numb' en 'Mercy' is de singer-songwriter weer de studio ingedoken. Het doel van aankomend album is de blijere verhalen te vertellen die hem het dichts aan het hart liggen. Hierbij is Dotan geïnspireerd door de muziek waar hij met zijn vader naar luisterde, waaronder James Taylor, Neil Young en Cat Stevens. Zijn nieuwste single 'Diamonds In My Chest' markeert de terugkeer naar zijn roots met een sterk folkgeluid gecomponeerd met zijn akoestische gitaar.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonnehuis

  • Dotan
Dotan

Dotan

Diamonds in my Chest

Topnummers van Dotan

Route naar Zonnehuis

Het Zonnehuis is gevestigd op Zonneplein 30A in Amsterdam Noord. Parkeren bij dit monumentale pand is gratis en de gratis veerpont van en naar het NDSM-Werf is de dichtstbijzijnde pont.  

Paradiso Programme

Programma