Programma
Cf674b7c d9bf 4253 acbb 345953b90180

Maria Mena

zaterdag 25 januari 2025

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 43,40

Voor leden

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

Op haar achttiende brak Maria Mena wereldwijd door met 'You're The Only One'. Sindsdien is ze een van de grootste popsterren van Noorwegen. Meer dan vijftien jaar later is de zangeres alleen maar beter geworden. Liedjes zoals 'Just Hold Me', 'All This Time' en Kiss-cover 'I Was Made For Lovin' You' bevestigden door de jaren heen de kwaliteiten van de Noorse. Onlangs verscheen haar nieuwe album, 'And Then Came You', wat gaat over het herwinnen van het geloof in de liefde na het verliezen ervan.

Veertien keer een uitverkochte Grote Zaal
Maria Mena kreeg in 2017 van Paradiso een plaquette om de mijlpaal te vieren dat ze tien keer in de Grote Zaal speelde en deze ook tien keer uitverkocht. Een historisch feit dat niet veel andere buitenlandse artiesten haar tot nu toe hebben nagedaan. Na een wederom uitverkochte Grote Zaal in januari 2023, staat Maria Mena met deze show inmiddels voor de vijftriende keer in de Grote Zaal van Paradiso.

Line-up

Grote Zaal

  • Maria Mena

Maria Mena

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma