What's on
Darius Rucker

Darius Rucker + Tyler Booth

Darius Rucker + Tyler Booth

Wednesday 24 April 2024

Wednesday 24 April 2024

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Support: 17:30, Main programme: 20:30

De Amerikaanse countryartiest Darius Rucker is een muzikale duizendpoot wiens talent de grenzen van genres overstijgt. Zijn carrière begon als frontman van de rockband Hootie & the Blowfish. Met albums als ‘Cracked Rear View’ veroverde de band de harten van muziekliefhebbers.
Als de band uiteenvalt begint Rucker een solocarrière. Na te experimenteren met zowel R&B als country besluit hij dat country de beste fit is. Een beslissing die hem geen windeieren heeft gelegd; Rucker drukt, mede dankzij zijn kenmerkende stemgeluid en oprechte teksten, met vier Billboard No. 1 countryalbums op overtuigende wijze zijn stempel op de countryscene. Zijn prestaties bleven ook niet onopgemerkt bij de Grammy’s; in 2014 wint hij zijn derde Grammy voor “Best Solo Country Performance”. De gitarist creëert een tijdloos geluid dat zowel melancholie als opwinding oproept bij zijn luisteraars.

Op 24 april keert Darius Rucker na een zes jaar terug naar Paradiso.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Darius Rucker
Darius Rucker

Darius Rucker

Fires Don't Start Themselves

Topnummers van Darius Rucker

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on