Programma
Darius Rucker

Darius Rucker + Tyler Booth

Darius Rucker + Tyler Booth

woensdag 24 april 2024

woensdag 24 april 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

De Amerikaanse countryartiest Darius Rucker is een muzikale duizendpoot wiens talent de grenzen van genres overstijgt. Zijn carrière begon als frontman van de rockband Hootie & the Blowfish. Met albums als ‘Cracked Rear View’ veroverde de band de harten van muziekliefhebbers.
Als de band uiteenvalt begint Rucker een solocarrière. Na te experimenteren met zowel R&B als country besluit hij dat country de beste fit is. Een beslissing die hem geen windeieren heeft gelegd; Rucker drukt, mede dankzij zijn kenmerkende stemgeluid en oprechte teksten, met vier Billboard No. 1 countryalbums op overtuigende wijze zijn stempel op de countryscene. Zijn prestaties bleven ook niet onopgemerkt bij de Grammy’s; in 2014 wint hij zijn derde Grammy voor “Best Solo Country Performance”. De gitarist creëert een tijdloos geluid dat zowel melancholie als opwinding oproept bij zijn luisteraars.

Op 24 april keert Darius Rucker na een zes jaar terug naar Paradiso.

Support: Tyler Booth

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Darius Rucker
Darius Rucker

Darius Rucker

Fires Don't Start Themselves

Topnummers van Darius Rucker

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma